HI 98100 Checker® Plus pH-teszter

A HI 98100 Checker® Plus a zsebben hordható, egyszerűen kezelhető pH-teszterek következő generációját képviseli. Egyszerűségének és sokoldalúságának köszönhetően bármilyen alkalmazási terület mérési igényeinek kielégítésére képes.

A műszer az újítások és a korszerű tervezés mellett megtartotta az eredeti kialakítást és kezelést. Az elektród formájának köszönhetően a mérés kémcsőben és egyéb mérőedényben, fiolában is végrehajtható.

A kalibrálás automatikus folyamat. A műszer ellenőrzi az elem töltési állapotát és használaton kívül a megadott idő elteltével automatikusan kikapcsol. A mért érték egyszerűen leolvasható a nagyméretű kijelzőről. A pH-elektród cserélhető.

 Uszodatechnikai pH-teszter
 
Felkeltette érdeklődését a műszer? Vagy valamilyen kérdése lenne? Esetleg árajánlatot szeretne kérni? Kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével vagy a jobb oldalon látható villogó ikonra kattintva. Köszönjük érdeklődését! Írjon nekünk!

ikontartozek.pngA műszer tartozékaiikontartozek.png
pH-elektród, puffer oldatok a kalibráláshoz (4,01; 7,01 és 10,01 pH, 2-2 db tasak), oldat az elektród tisztításához (2 db tasak), használati utasítás, minőségi tanúsítvány és hordtáska

Műszaki adatokMűszaki adatokMűszaki adatok
Mérési tartomány0,00-14,00 pH
Pontosság±0,2 pH
KalibrálásAutomatikus, egy- vagy kétpontos
Áramellátás1 db 1,5 voltos CR2032 elem (kb. 1000 órányi folyamatos használatra elegendő)
Környezet0 és 50 °C között, legfeljebb 95% relatív páratartalom
Méretek és súly50 x 174 x 21 mm; 50 g