HI 96738 Fotométer a klór‐dioxidtartalom méréséhez

A hordozható uszodatechnika fotométer segítségével az uszodavízben található klór-dioxid mennyiségének mérése lehetséges szolgál.

A klór-dioxid a klór alternatívájaként használható a medence vizének fertőtlenítésére. Előnye a klórral szemben, hogy hatásfokát nem befolyásolja a pH-érték. A klór-dioxid mérgező anyag, ezért a megfelelő fertőtlenítés és a biztonság érdekében mennyiségét ellenőrizni kell.

A műszer segítségével gyors és olcsó fotometriai mérések hajthatók végre. A cseppálló burkolat védelmet biztosít az uszodatechnikai mérésekkel járó szennyeződések ellen.

 Fotométer a klór-dioxid méréséhez
 
Felkeltette érdeklődését a műszer? Vagy valamilyen kérdése lenne? Esetleg árajánlatot szeretne kérni? Kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével vagy a jobb oldalon látható villogó ikonra kattintva. Köszönjük érdeklődését! Írjon nekünk!

ikontartozek.pngA műszer tartozékaiikontartozek.png
Készlet 2 db küvetta, 9 voltos elem és használati utasítás.

A fotométer teljes készlet formájában is megvásárolható, amely tartalmazza az ellenőrzéshez szükséges standard oldatokat, illetve egy törlőkendőt a küvetták tisztításához és egy ollót a tasakos reagensek felbontásához.

Műszaki adatokMűszaki adatokMűszaki adatok
Mérési tartomány0,00-2,00 mg/l (ppm)
Felbontás0,01 mg/l (ppm)
Pontosság±0,10 mg/l és a mért érték ±5%‐a
FényforrásVolfrámszálas izzó
FényérzékelőFotocella interferencia‐szűrővel
Áramellátás1 db 9 voltos elem
Környezet0 és 50 °C között, legfeljebb 95% relatív páratartalom
Méretek és súly192 x 104 x 69 mm; 360 g
Mérési metódus„Chlorophenol Red” metódus